REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kaip jau vakar minėjau iš šios silkės nesitikėjau nieko mandraus, bet...nustebino tai oho. Labai patiko ir gaminsiu tikrai per šventes. Šią mišrainę reikia maišyti su majonezu, bet aš jo nedėjau ir būtent todėl atsiskleidė visi skoniai. Silkę naudojau tradicinę sūdyta, tai ir nekeiskite jos. O visi kiti produktai tikrai šiuo metu yra jūsų namuose, tad galit šiandien pasirepetuoti prieš šventes“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Kaip jau vakar minėjau iš šios silkės nesitikėjau nieko mandraus, bet...nustebino tai oho. Labai patiko ir gaminsiu tikrai per šventes. Šią mišrainę reikia maišyti su majonezu, bet aš jo nedėjau ir būtent todėl atsiskleidė visi skoniai. Silkę naudojau tradicinę sūdyta, tai ir nekeiskite jos. O visi kiti produktai tikrai šiuo metu yra jūsų namuose, tad galit šiandien pasirepetuoti prieš šventes“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai:

  • 400 g sūdytos silkės;
  • 2 rūgštesni obuoliai vidutinio dydžio;
  • 2 avokadai;
  • 2 svogūnai arba porai;
  • šlakelis citrinos sulčių;
  • pipirų pagal skonį.

Obuolius ir avokadu minkštimus supjaustykite kubeliais ir pašlakstykite citrinos sultimis, kad nepajuostų. Silkę supjaustykite griežinėliais, svogūnus kabeliais (jei naudosite porus – pusžiedžiais).

Viską dėkite į dubenį, sumaišykite ir pagardinkite pipirais. Kaip ir minėjau, galite įdėti ir majonezo (Kūčių stalui naudokite veganišką).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų